Rotary klub Idrija

Upravni odbor kluba za rotarijsko leto 2021/2022

V sredo, 27.1.2021, so člani Rotary kluba Idrija na volilni skupščini izvolili upravni odbor za rotarijsko leto 2021/2022 v naslednji sestavi:

Milan Koželj - predsednik kluba

Veljko Janjić - podpredsednik in prihodnji predsednik

Matej Obid - bivši predsednik

Miro Božič - tajnik

Lojze Rejc - zakladnik

Darko Rebec - klubski mojster

Iztok Seljak - strateški razvoj in PR

Sedanji UO in vsi člani čestitamo novoizvoljenemu upravnemu odboru in mu v prihajajočem rotarijskem letu želimo veliko uspehov!

Srečanje na Ljubljanici

26. avgusta 2015 smo se člani RK Idrija skupaj s soprogami z ladjico popeljali po Ljubljanici. Srečanje je bilo dogovorjeno na enem od prijetnih dogodkov v okviru Članov prijateljev Rotary kluba Idrija v začetku leta 2015, ko smo posamezni člani z hudomušnimi darili popestrili humanitarni srečelov. Takoj je Janez Podobnik sprejel obvezo, da bo Natašo Lazar popeljal čez "Ljubljanske mostove," Miro Božič pa bo Yukie Premože nekje v Ljubljani na orglice zaigral Sepetovo Med iskrenimi ljudmi.

Obe obljubi smo združili in se tako z ladjico, ob poznavalskem vodenju Janeza Viranta popeljali po Ljubljanici, kjer nas je presenetil tudi pravi Povodni mož...   Zato smo srečanje, ki je potekalo v izredno sproščenem vzdušju poimenovali kot " rečanje na Ljubljanici, pod ljubljanskimi mostovi z iskrenimi ljudmi...." Sledi nekaj prijetnih fotografskih utrinkov, ki si jih lahko ogledate v galeriji.