Rotary klub Idrija

Razprodan dobrodelni Valentinov koncert Rotary kluba Idrija

V soboto, 13.2. zvečer je razprodana dvorana v Spodnji Idriji toplo pozdravila dobrodelni koncert Rotary kluba Idrija, namenjen zbiranju sredstev za otroke v okviru programa botrstev, ki ga Rotary klub Idrija izvaja v partnerstvu z ZPM Idrija.

IMG 4548pop

Note in zvoki izjemnih glasbenikov na čelu s Stefanom Milenkovićem in Markom Hatlakom so, kot je napovedal predsednik Rotary kluba Idrija Iztok Seljak na uvodu v večer, vsem prisotnim odpirali poti do razumevanja, da morajo svet še vedno voditi predvsem pozitivna čustva in da nam ob tem nikoli ne sme biti vseeno in da moramo vedno po najboljših močeh pomagati vsem pomoči potrebnim.

IMG 4637pop

 

S pomočjo sponzorjev, med njimi najpomembnejših Microsofta, Mercatorja, družbe e3 in Vadesepta, je klub ob tej priložnosti zbral 3.000 EUR, s katerimi bo pokril del okrog 15.000 EUR vrednega letošnjega proračuna za tovrstne dobrodelne projekte. Rotary klub Idrija je sicer vanje v 16 letih svojega delovanja vložil že preko 200.000 EUR in številne ure prostovoljstva svojih 21 članov.

     

IMG 4533pop