Rotary klub Idrija

Upravni odbor kluba za rotarijsko leto 2021/2022

V sredo, 27.1.2021, so člani Rotary kluba Idrija na volilni skupščini izvolili upravni odbor za rotarijsko leto 2021/2022 v naslednji sestavi:

Milan Koželj - predsednik kluba

Veljko Janjić - podpredsednik in prihodnji predsednik

Matej Obid - bivši predsednik

Miro Božič - tajnik

Lojze Rejc - zakladnik

Darko Rebec - klubski mojster

Iztok Seljak - strateški razvoj in PR

Sedanji UO in vsi člani čestitamo novoizvoljenemu upravnemu odboru in mu v prihajajočem rotarijskem letu želimo veliko uspehov!

Obisk guvernerja Martina Šinigoja

V ponedeljek 5.septembra 2015 je  Rotary Klub Idrija obiskal na vsakoletni " vizitaciji" aktualni  guverner distrikta 1912 Martin Šinigoj. Pridružil se mu je tudi asistent guvernerja za Primorsko in Notranjsko Veselko Ojo iz Kopra.

Člani so bili veseli guvernerjevih pohval za zelo uspešno leto in spodbud za delo naprej. Guverner je posebej izpostavil tri usmeritve v njegovem mandatu: krepitev članstva v klubih; delo z mladimi in stalna skrb za javno podobo rotarijstva v Sloveniji in širše v svetu.

Predsednik kluba Egon Venko se je distriktnemu vodstvu zahvalil za zaupanje, ker so projekt Mednarodni razred Gimnazije Jurija Vege, ki ima značaj " Global Grant projekt podprli tudi preko DDF/ District Designated Fund/; operativna skupina za vodenje tega projekta, ki jo vodi dr. Iztok Seljak intenzivno dela in se pripravlja na razpis. Predsednik je tudi najavil ponovni Rally Rotary dogodek v Bovcu v 2016, ki je letos z sodelovanjem BMW Slovenija odlično uspel in tudi klubu "prinesel" znatno vsoto za podporo klubskih humanitarnih programov.

Na zaključku srečanja, ki je minilo v zelo pozitivnem vzdušju je guverner Martin Šinigoj dvema zaslužnima in ustanovnima članoma Alojziju Rejcu in Andreju Rozmanu podelil visoko rotarijsko priznanje Paul Harris Fellow.

2015-10-05-RCI-01