Rotary klub Idrija

Upravni odbor kluba za rotarijsko leto 2021/2022

V sredo, 27.1.2021, so člani Rotary kluba Idrija na volilni skupščini izvolili upravni odbor za rotarijsko leto 2021/2022 v naslednji sestavi:

Milan Koželj - predsednik kluba

Veljko Janjić - podpredsednik in prihodnji predsednik

Matej Obid - bivši predsednik

Miro Božič - tajnik

Lojze Rejc - zakladnik

Darko Rebec - klubski mojster

Iztok Seljak - strateški razvoj in PR

Sedanji UO in vsi člani čestitamo novoizvoljenemu upravnemu odboru in mu v prihajajočem rotarijskem letu želimo veliko uspehov!

Miklavžev večer in Marko Hatlak

V torek, 9.12. je Rotary Klub Idrija v Kendovem dvorcu v Sp. Idriji priredil dobrodelni koncert, namenjen zbiranju sredstev za botrstva za otroke iz idrijsko-cerkljanske regije ter za podporo pri šolanju mladih glasbenih talentov.

4

Marko Hatlak, ki ga je Rotary klub Idrija konec devetdesetih let podprl pri njegovem šolanju v Weimerju v Nemčiji, je pokazal vse razkošje svojega talenta na harmoniki. Špela Flajšaker, poleg Jerneja Albrechta nova štipendistka Rotary Kluba Idrija, je presenetila z izjemnim nastopom na flavti, vse skupaj pa je je v velik glasbeni presežek pospremil član kluba, virtuoz na orglicah, Miro Božič.

Udeleženci koncerta so v projektu, ki se je začel avgusta in zaokrožil s tem koncertom, zbrali preko 7.000 EUR in tako v partnerstvu z ZPM Idrija zagotovili 16 botrstev otrokom in njihovim družinam ter 2 štipendiji mladim glasbenikom.

5

 Več slik se nahaja v zgornjem meniju Galerija.